Welkom bij DCS
Ook te vinden op Bedrijvenpark Rijnhoek!

Botter 7
2411 NM Bodegraven
info@dcs-gri.nl
www.dcsschoon.nl

voor een brandschoon resultaat

Een representatief bedrijfspand is het visitekaartje voor uw bedrijf en behoudt zijn waarde. DCS weet dit als geen ander en bewaakt de representativiteit van winkelpanden, woningcomplexen en vastgoed. Het onderhoud van uw onroerend goed ervaren wij als een serieuze verantwoordelijkheid. Het vergt een vakkundige aanpak en soms een flexibele instelling. Bij aanvang van een opdracht worden de werkwijze en processen overlegt met de opdrachtgever. We willen immers goed werk leveren. Dienstverlening en schoonmaken zit ons in het bloed. Werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten zijn: gevelreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud, VvE-diensten en specialistisch reinigingswerk. 

Voor het verwijderen van o.a. graffiti, lijmlagen of wegbelijning zetten wij een Steamplus-techniekunit in dat, zonder toevoeging van chemische reinigingsmiddelen, zelfs het hardnekkigste vuil verwijderd. Daarnaast behoren het schoonmaken van jachten, sloepen en boten tot onze specialisaties. Zo ook het reinigen van machines in de foodsector, waar men hygiëne, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

DCS investeert in verhoging van kwaliteit, diensten en processen en heeft een uitgesproken gevoel voor service. Dit maakt ons een aantrekkelijke partner voor een grote groep opdrachtgevers in diverse sectoren.

andere bedrijven op rijnhoek

© 2021 Graphic Design. | All rights reserved | Disclaimerwww.ontwerpbureau.com.