Welkom bij HIG   
Ook te vinden op Bedrijvenpark Rijnhoek!

Klipperaak 101
2411 ND Bodegraven
info@hig.nl
www.hig.nl

HIG, gestart in 1982, bestaat uit twee bedrijven en heeft vestigingen in Bodegraven en Heerhugowaard. 

HIG, gestart in 1982, bestaat uit twee bedrijven en heeft vestigingen in Bodegraven en Heerhugowaard. HIG Building Solutions (HBS) en HIG Traffic Systems (HTS) zijn beide actief als technische dienstverlener binnen totaal verschillende markten.

HIG heeft een platte, overzichtelijke organisatie, hanteert korte lijnen, beseft het collectieve belang en streeft er voortdurend naar om klantverwachtingen te overtreffen. Het bedrijfs-DNA is kwaliteit, snelheid en flexibel zijn en dat bewijst HIG graag. 

Met HBS en HTS onderscheidt HIG zich duidelijk in de markt. Als een fullservice organisatie en systemintegrator, die zich presenteert als een leverancier van totaaloplossingen en serviceprovider, gebaseerd op kennis en autoriteit.

Voor HBS als elektrotechnische partner binnen de kantoor- en utiliteitomgeving, alsmede luxe woningbouw en voor HTS op het gebied van dynamische verkeerssystemen en openbare verlichting. Dit alles in de breedste zin van het woord en waar nodig in samenwerking met gerenommeerde, betrouwbare partners.

De markt stelt steeds hogere eisen. Dat vraagt om continue vernieuwing van werkwijze, kennis, houding en gedrag. Klanten willen dat HIG beter presteert dan de concurrentie; slimmer, efficiënter en tegen lagere kosten. Daarin heeft HIG een naam hoog te houden. Het bedrijf houdt dus grip op kosten en risico’s en concentreert zich op voorkoming van faalkosten.  

andere bedrijven op rijnhoek

© 2021 Graphic Design. | All rights reserved | Disclaimerwww.ontwerpbureau.com.