KARWEI Bodegraven
Ook te vinden op Bedrijvenpark Rijnhoek!

Lemsteraak 2,
2411 NC Bodegraven

+31 172 611102
www.karwei.nl

 KARWEI Bodegraven richt zich, als een van de grootste bouwmarktformules van Nederland, op zowel de thuisklusser als de professionele vakman en -vrouw. 

KARWEI Bodegraven richt zich, als een van de grootste bouwmarktformules van Nederland, op zowel de thuisklusser als de professionele vakman en -vrouw. Het concept van KARWEI, de service en de persoonlijke aandacht sluiten nauw aan bij de aanpak die de familie Burggraaff hanteerde in de voor Bodegraven bekende winkel “Burggraaff Doe Het Zelf”. Sinds 2012 zijn zij daarom aangesloten bij KARWEI. De aangename klant- en servicegerichte werkwijze is nog steeds als vanouds. De Bodegraafse KARWEI-vestiging heeft een ruim aanbod gereedschappen en (bouw)materialen voor grote en kleine klussen. Naast een mooie behangcollectie is er ook een groot assortiment aan raambekleding en vloeren.

Een bezoek aan de website laat zien wat voorradig is, maar is ook handig voor prijsvergelijking en als inspiratiebron voor de inrichting van je woning. Accessoires in de nieuwste woontrends zijn zowel in de webshop als in de KARWEI-vestiging verkrijgbaar. Heb je klusvragen? Stel ze aan de medewerkers van KARWEI. Voor vrijblijvend en persoonlijk advies komen ze desgewenst zelfs op locatie of thuis bij je langs. Daarnaast kun je gebruikmaken van hun inmeet-en montageservice.

KARWEI heeft voldoende parkeergelegenheid en is ook op koopzondagen geopend.

andere bedrijven op rijnhoek

© 2021 Graphic Design. | All rights reserved | Disclaimerwww.ontwerpbureau.com.