Welkom bij Mobiel Autoaanpassingen B.V.  
Ook te vinden op Bedrijvenpark Rijnhoek!

Botter 9,
2411 NM Bodegraven
info@mobiel-autoaanpassingen.nl
mobiel-autoaanpassingen.nl

Mindervaliden een comfortabel en ultiem gevoel van vrijheid bezorgen, begint bij Mobiel Autoaanpassingen

Hun decennialange ervaring leerde dat personen met een handicap of beperking regelmatig moeten dealen met standaardproducten die niet volledig aan hun mobiliteitsbehoeften voldoen. Om die reden specialiseerde Mobiel Autoaanpassingen zich in het, voor een redelijke prijs, duurzaam en volledig naar wens aanpassen van personenwagens en bestelbussen. Mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking worden weer mobiel en kunnen zelf rijden of meerijden. Mobiel Autoaanpassingen is eveneens toonaangevend in recreatieaanpassingen. Denk hierbij aan bruikbare (interieur)oplossingen en liftinstallaties voor campers, caravans, boten, motoren en quads. 

Mobiel Autoaanpassingen biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw personenauto of bestelbus aan te passen. 

Bijvoorbeeld met een draaistoel, een kofferbaklift, joystickbesturing, of het verplaatsen van het gaspedaal. Het bedrijf is eveneens specialist in het ombouwen van lichte bedrijfsauto’s en is officieel dealer en installateur van het geavanceerde luchtveringssysteem VB-Airsuspension. Auto’s waarin luchtvering is gemonteerd, rijden comfortabeler en hebben een perfecte wegligging. 

Uw individuele wensen zijn sterk afhankelijk van de aard van uw handicap of beperking. U staat bij Mobiel Autoaanpassingen centraal. Wilt u een geheel vrijblijvend advies? Of bent u benieuwd naar de Bi-Go, de tweewielige rolstoel gebouwd op een Segway-systeem? Neem dan contact op via info@mobiel-autoaanpassingen.nl of
bel 0348 – 688.586. 

andere bedrijven op rijnhoek

© 2021 Graphic Design. | All rights reserved | Disclaimerwww.ontwerpbureau.com.