Welkom bij Jocotrans 
Ook te vinden op Bedrijvenpark Rijnhoek!

Botter 10
2411 NM Bodegraven
info@jocotrans.nl
www.jocotrans.nl

Logistiek dienstverlener en specialist
in gekoeld vervoer 

Logistiek dienstverlener en specialist in gekoeld vervoer Jocotrans distribueert dagelijks versproducten (tussen 0 en 4⁰C) en diepvriesproducten (-20⁰C) naar retailers, detailhandel en groothandels. Het fijnmazig gekoeld transport vindt plaats in zowel Nederland als België. Het bedrijf heeft een landelijk dekkend distributienetwerk en betrokken medewerkers die het gehele logistieke proces tot in de puntjes verzorgen. Kazen, vleeswaren, verpakte vis, fruitsappen, desserts, maar ook halffabricaten en grondstoffen voor bv. bakkerij- of ijsindustrie worden gegarandeerd binnen een dag op de plaats van bestemming afgeleverd. 

Jocotrans hanteert korte communicatielijnen, biedt uitstekende service en kwaliteit en denkt klantgericht.  Zo kunnen zij direct inspringen op spoedaanvragen voor gekoeld en ongekoeld koerierswerk. 
De spoedzendingen leveren zij op het gewenste adres af, zonder tussenkomst van op- of overslag. Het bedrijf biedt eveneens mogelijkheden voor geconditioneerde opslag in een grote temperatuurreeks, van diepvries -20°C tot beperkt gekoeld tot 10°C. Alle chauffeurs zijn gecertificeerd volgens Goede Distributie Praktijken (GDP), een kwaliteitssysteem voor distributie van farmaceutische producten. Dit houdt in dat ook medicijntransport bij Jocotrans in vertrouwde handen is.  

andere bedrijven op rijnhoek

© 2021 Graphic Design. | All rights reserved | Disclaimerwww.ontwerpbureau.com.