Welkom bij MB Zonnepanelen  
Ook te vinden op Bedrijvenpark Rijnhoek!

Tjalk 37
2411 NZ, Bodegraven
info@mb-zonnepanelen.nl
www.mb-zonnepanelen.nl

Verduurzaam en bespaar op uw energierekening!

MB Zonnepanelen is een erkend installateur van zonnestroominstallaties. Het bedrijf verkoopt en installeert kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen (pv-panelen) en omvormers met een zeer lange levensduur. Klanten van MB Zonnepanelen zijn bedrijven en particuliere opdrachtgevers, VvE’s, woningcorporaties en opkomende energiecollectieven. Daarnaast richt het bedrijf zich op het verduurzamen van schoolgebouwen en sportverenigingen.

Zonnepanelen wekken elektriciteit op zonder CO2 uit te stoten. Iedere opgewekte kWh is netto winst voor het milieu. Tegelijkertijd leveren pv-panelen een forse besparing op uw energierekening. Kostentechnisch is het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand erg interessant, u verdient deze investering immers snel terug.

Bovendien stijgt uw woning of bedrijfspand in waarde. Sommige gemeenten bieden subsidieregelingen op de aanschaf van pv-panelen. De btw over de investering kunt u, ook als particulier, in ieder geval via de Belastingdienst terugvragen. Dat scheelt weer!

Het assortiment pv-panelen en omvormers is heel divers. De experts van MB Zonnepanelen komen daarom bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zij bekijken de mogelijkheden voor het dak en bespreken het energieverbruik en uw wensen. De montage van de pv-panelen wordt door gecertificeerd personeel uitgevoerd. Na de installatie bent u minimaal 25 jaar verlost van hoge energierekeningen.

andere bedrijven op rijnhoek

© 2021 Graphic Design. | All rights reserved | Disclaimerwww.ontwerpbureau.com.